Vrijwilligers

​​​​​​​In het Westfriesgasthuis werken ongeveer 325 vrijwilligers. Zij bieden patiënten en bezoekers een warm welkom en een extra beetje zorg en aandacht.

De vrijwilliger is iemand die zich graag voor een ander wil inzetten.

  • Zij/hij is goed ter been;
  • heeft een open en positieve uitstraling;
  • heeft aandacht voor de patiënten en bezoekers;
  • is zich bewust van de geheimhoudingsplicht;
  • weet afstand te houden van wat zij/hij heeft gehoord of gezien.

Onze vrijwilligers worden zowel door patiënten en bezoekers als door het ziekenhuis enorm gewaardeerd! Hierboven geven wij u een idee op welke afdelingen de vrijwilligers in het Westfriesgasthuis werken. Bij iedere afdeling staat kort beschreven wat zij zoal doen. Wellicht wekt dit uw belangstelling!

Interesse?
Het Westfriesgasthuis heeft momenteel op de volgende afdelingen plaats voor vrijwilligers: 

  • Verpleegafdeling MDL: gastvrouwen/gastheren (ma/di/wo/vr ochtend of middag)
  • Verpleegafdeling ouderenzorg: gastvrouwen/gastheren (diverse dagen 15.30 – 19.30 uur)
  • Draaideur: gastheer (donderdagochtend plus inval)

Lijkt het u leuk vrijwilligerswerk te doen in het Westfriesgasthuis? Neem dan contact op met vrijwilligers@westfriesgasthuis.nl.

Zodra er een plek voor u beschikbaar is, maken wij met u een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 Vrijwilligersbureau

Openingstijden
Maandag 9.30 – 15.30 uur
Dinsdag 9.30 – 15.30 uur
Woensdag 9.30 – 12.30 uur
Donderdag 9.30 – 15.30 uur
Vrijdag 09.30 – 12.30 uur

vrijwilligers@westfriesgasthuis.nl
Tel. 0229 257474

 ‭(Verborgen)‬ Vacatures

 

 

Het Westfriesgasthuis zoekt een vrijwilliger voor de koffievoorzieninghttps://westfriesgasthuis.nl/werken-leren/vrijwilligers/Paginas/Het-Westfriesgasthuis-zoekt-een-vrijwilliger-voor-de-koffievoorziening.aspxHet Westfriesgasthuis zoekt een vrijwilliger voor de koffievoorziening
Het Westfriesgasthuis zoekt enthousiaste vrijwilliger voor inzet bij ouderenzorghttps://westfriesgasthuis.nl/werken-leren/vrijwilligers/Paginas/Het-Westfriesgasthuis-zoekt-enthousiaste-vrijwilligers-voor-inzet-bij-ouderenzorg.aspxHet Westfriesgasthuis zoekt enthousiaste vrijwilliger voor inzet bij ouderenzorg
Vrijwilliger bij de activiteitenbegeleiding gezochthttps://westfriesgasthuis.nl/werken-leren/vrijwilligers/Paginas/Vrijwilliger-bij-de-activiteitenbegeleiding-gezocht.aspxVrijwilliger bij de activiteitenbegeleiding gezocht

 ‭(Verborgen)‬ Vakantiesluiting

Van 15 juli tot en met 1 augustus is het Vrijwilligersbureau gesloten.
Fijne zomer toegewenst!
Bea Bakker,
coördinator Vrijwilligersbureau Westfriesgasthuis

 ‭(Verborgen)‬ Wil je patiënten helpen met de iPad?

Zou jij het leuk vinden onze patiënten ​te ondersteunen bij het invullen van een tevredenheidsenquête na een polibezoek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Er wordt gevraagd een paar vragen in te vullen op een iPad. Dat vergt twee minuten tijd, maar niet iedereen is er even handig in.
De ondersteuning bestaat uit het uitleggen hoe het werkt of op verzoek van de patiënt de vragen zelf stellen en de antwoorden aanklikken. De dagdelen zijn van 8:30 - 12:30 uur of van 13:00 - 17:00 uur.

Heb je interesse? Neem dan contact op met het Coördinatiepunt Vrijwilligers en mail naar vrijwilligers@westfriesgasthuis.nl.

Mobile Menu
Zoeken.