Flexbureau inZ

Mobiliteitscentrum inZbaar (uitspraak inzetbaar) is een loket dat actief ondersteunt bij concrete vervolgstappen in de loopbaan. Onderdeel van inZbaar is Flexbureau inZ, het interne uitzendbureau binnen de organisatie. Het doel van Flexbureau inZ is het kunnen voorzien in behoefte aan flexibel inzetbare medewerkers. Het kan gaan om één of meerdere (ad-hoc) diensten, maar ook om een langere periode voor bijvoorbeeld de vervanging bij een zwangerschapsverlof.

Bij Flexbureau inZ werken onder anderen verpleegkundigen, diverse administratieve beroepen, servicemedewerkers en doktersassistenten.

Voor wie is werken via inZbaar interessant?
Werken bij inZbaar is interessant voor iedereen die van afwisseling houdt. Het biedt je de kans op diverse afdelingen ervaring op te doen. Je kunt ook naast je huidige contract apart een contract met inZ aangaan. De vorm daarvan wordt in overleg vastgesteld. InZ is een interessante werkplek voor bijvoorbeeld net afgestudeerde verpleegkundigen die op meerdere specialismen ervaring willen opdoen. Voor mensen die een maximale grip willen hebben op hun eigen rooster. Werkafspraken die op een reguliere afdeling misschien niet mogelijk zijn, kunnen bij inZ misschien wel gemaakt worden! Hier kun je werk en privé goed met elkaar in balans brengen. Daarnaast kun je via inZ uitvinden welk facet van het beroep je het meest interessant vindt.

Werkwijze solliciteren
Is je interesse gewekt om bij Flexbureau inZ te komen werken en je wil je graag solliciteren? Reageer dan op de vacature van verpleegkundige InZbaar.

 


 

 ‭(Verborgen)‬ Inloopavond verpleegkundigen


Ben je (bijna) gediplomeerd of gespecialiseerd verpleegkundige en benieuwd hoe het is om in het Westfriesgasthuis te werken? Kom dan met ons kennismaken, je bent van harte welkom op onze inloopmarkt op dinsdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. Lees verder...
Mobile Menu
Zoeken.