Faciliteiten medewerkers

Bedrijfsfitness
Het Westfriesgasthuis heeft een overeenkomst afgesloten met Bedrijfsfitness Nederland. Alle medewerkers kunnen daardoor met belastingvoordeel sporten bij een van de aangesloten fitnesscentra.

Bedrijfscultureel Abonnement
Een goede balans tussen werk en privé draagt bij aan de vitaliteit en de gezondheid van de medewerkers. Om daaraan bij te dragen heeft het Westfriesgasthuis een abonnement afgesloten bij Bedrijfscultureel Abonnement. Via dat abonnement kunnen medewerkers en vrijwilligers met kortingen gebruikmaken van een divers aanbod op het gebied van kunst, cultuur en ontspanning.

Coaching en loopbaanadvies
Het Westfriesgasthuis biedt medewerkers faciliteiten op het gebied van coaching bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaanadvies.

Introductieochtend
Het Westfriesgasthuis wil dat nieuwe medewerkers zich snel thuis en betrokken voelen bij de organisatie. Daarom organiseren we een aantal keer per jaar een introductieochtend. Tijdens de introductieochtend besteden we aandacht aan de strategie, de actuele speerpunten en de bedrijfscultuur.

Ondernemingsraad
De Ondernemingsraad (OR) van het Westfriesgasthuis bestaat uit (maximaal) 15 leden die door het personeel zijn gekozen. Deze leden behartigen de belangen van de medewerkers van het Westfriesgasthuis, maar ook de belangen van de organisatie in haar geheel. De OR kan in principe alles aan de orde stellen wat hij belangrijk vindt. Lees meer

Personeelsrestaurant
Het personeelsrestaurant is zowel toegankelijk voor medewerkers als bezoekers. Het personeelsrestaurant heeft een uitgebreid assortiment en biedt medewerkers de mogelijkheid een keuze te maken uit zowel koude als warme maaltijden en dagsnacks.

Personeelsvereniging
De personeelsvereniging organiseert veel verschillende activiteiten voor medewerkers die lid zijn van de vereniging. Het aanbod varieert van (creatieve) workshops tot skiën in Oostenrijk en van klaverjassen tot Sinterklaasfeest voor de kinderen.

Pakketbezorging op het werk
Medewerkers van het Westfriesgasthuis kunnen persoonlijke pakketten verzenden of laten bezorgen op het werk. Dat gaat via Bringme: een systeem met kluisjes waarin pakketjes kunnen worden opgeslagen. Via de bijbehorende app wordt doorgegevens wanneer het pakketje binnen is. De dienst is gratis te gebruiken voor medewerkers van het Westfriesgasthuis.
Mobile Menu
Zoeken.