Werken & leren

Werken bij het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis betekent bijdragen aan ongekend goede zorg. Sinds 1 april 2017 zijn onze ziekenhuizen gefuseerd. Samen bereiken we meer dan 'voldoen aan normen en eisen'. We overtreffen verwachtingen. Door patiënten echt te leren kennen, sluiten we aan bij wat zij belangrijk vinden. 

Op onze vijf locaties werken we met ruim 3000 medewerkers, onder wie ongeveer 900 verpleegkundigen en zo'n 290 medisch specialisten in 26 medische specialismen. Voor het oostelijk deel van Noord-Holland bieden we basiszorg en in toenemende mate hoogcomplexe zorg. Laagdrempelig en daar waar onze patiënten dat nodig hebben.

Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring binnen negen medische vervolgopleidingen. Samenwerking met andere partijen zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. We denken en doen vanuit de Lean-filosofie: continu werken aan verbetering is onderdeel van het dagelijks werk.

Vacatures

Vacature Uren Opleiding Locatie

 ‭(Verborgen)‬ Inloopavond verpleegkundigen


Ben je (bijna) gediplomeerd of gespecialiseerd verpleegkundige en benieuwd hoe het is om in het Westfriesgasthuis te werken? Kom dan met ons kennismaken, je bent van harte welkom op onze inloopmarkt op dinsdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. Lees verder...

 Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 0229 257751.

Voor vragen over opleidingen neem je contact op met het secretariaat van de het Westfriesleerhuis, per e-mail of telefonisch: 0229 208630.

Postadres
Westfriesgasthuis, afdeling P&O
Postbus 600
1620 AR Hoorn

 Volg ons!


 

Mobile Menu
Zoeken.