dhr. R. van Beek

Rienk van Beek is van 1997-2004 opgeleid tot basisarts in het AMC/UvA. In 2009 is hij afgestudeerd als anesthesioloog.

Hij heeft voor dit vak gekozen omdat het een combinatie is van beschouwende en operatie-gerelateerde werkzaamheden. "Ik ben geïnteresseerd in de hele mens, niet alleen in één orgaan. En je hebt direct zichtbaar resultaat van je handelen. Als anesthesioloog ondersteun je bovendien de chirurg én de patiënt op de meest cruciale momenten in een behandeltraject." 
     
Rienks specifieke vaardigheden zijn echogeleide zenuwblokkades, anesthesie bij orthopedische chirurgie en bij KNO-operaties en kinderanesthesiologie.

Klantgerichtheid staat bij Rienk hoog in het vaandel. "Ik probeer voor elke patiënt de tijd te nemen."

 

 

De operatiekamer en verdovinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/anesthesie-en-operatie/verdovingDe operatiekamer en verdovingEr zijn twee soorten verdoving: algeheel en plaatselijk. Als u plaatselijk wordt verdoofd wordt een stukje van uw lichaam tijdelijk gevoelloos en bewegingsloos gemaakt met een ruggenprik of het verdoven van arm of been.

 

 

Anesthesie en operatiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/anesthesie-en-operatieAnesthesie en operatieDe afdeling Anesthesie en operatie houdt zich bezig met verdoving bij operaties en ingrepen. De afdeling is onderverdeeld in de poli preoperatief en de anesthesie in de operatiekamers.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.