Mw. M.R. Bankras

Mevr. M.R. Bankras is sinds begin 2013 Arts voor Verstandelijk Gehandicapten en heeft in de zomer van 2013 de poli voor mensen met een Verstandelijke Beperking in het Westfriesgasthuis overgenomen.  

Meer informatie
Zij studeerde geneeskunde aan de Vu in Amsterdam en doorliep haar co-schappen onder andere in het Westfriesgasthuis. Na haar opleiding werkte ze in de Kind- en Jeugd Psychiatrie. In 2007 is zij begonnen met werkzaamheden bij Leekerweide in Wognum waar ze werd geënthousiasmeerd door mensen met een verstandelijke beperking. Hierna volgde zij de opleiding tot Arts voor Verstandelijk Gehandicapten aan het Erasmus MC in Rotterdam.

 

 

Geneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperkinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/verstandelijkbeperktenGeneeskunde voor mensen met een verstandelijke beperkingHet Westfriesgasthuis is een van de eerste ziekenhuizen met een polikliniek voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Deze poli is een samenwerking tussen het Westfriesgasthuis en Leekerweide (Wognum).

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.