mw. J.O. Daal

​​​​Opleiding
 
  • ​​Jaar en plaats van afstuderen: 1993, Nijmegen
  • Afstudeerspecialisatie: klinische geriatrie
  • Specifiek medisch interessegebied: vallen

Meer info
Klinisch geriater mevrouw J.O. Daal (1965) volgde haar opleiding aan het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam (interne geneeskunde), het Psychiatrisch Centrum Bloemendaal te Den Haag en het Slotervaartziekenhuis te Amsterdam (geriatrie).

Haar specialisatie is de klinische geriatrie. Haar bijzondere interesse gaat uit naar valproblematiek bij ouderen.

Mevrouw Daal werd in 2000 ingeschreven in het specialistenregister (MSRC) en is sinds 1 juli 2004 verbonden aan het Westfriesgasthuis.

 

 

Acute verwardheidhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/delierAcute verwardheid
Botontkalkinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/osteoporoseBotontkalking
Dementiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/dementieDementie
Depressiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/depressieDepressie
Duizeligheidhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/fysiotherapie/duizeligheidDuizeligheid
Duizeligheid / Vallenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/duizeligheidvallenDuizeligheid / VallenEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Duizeligheid afhankelijk van de houding (BPPD)https://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/keel-neus-en-oorheelkunde/duizeligheidsklachten/Paginas/Duizeligheid-afhankelijk-van-de-houding-(BPPD).aspxDuizeligheid afhankelijk van de houding (BPPD)
Duizeligheidsklachtenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/keel-neus-en-oorheelkunde/duizeligheidsklachtenDuizeligheidsklachtenEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Kwetsbaarheidhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/kwetsbaarheidKwetsbaarheid
Veel soorten medicijnenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrie/polyfarmacieVeel soorten medicijnen

 

 

Geriatriehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/geriatrieGeriatrieAls u ouder wordt kunt u te maken krijgen met problemen met uw gezondheid. Dat is waar Geriatrie zich mee bezig houdt: ziekten en problemen die ontstaan doordat u ouder wordt.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.