mw. dr. R. Blümer

​Vanaf 15 maart 2018 werkt dr. Regje Blümer binnen de vakgroep Interne Geneeskunde.

Regje is in het AMC opgeleid tot internist-endocrinoloog in het AMC en gepromoveerd op de rol van adiponectine in het glucosemetabolisme.

Erik-Jan Verburg is aangesteld tot medisch manager van de vakgroep Interne Geneeskunde van het fusieziekenhuis. Regje neemt een deel van zijn poliklinische werkzaamheden over. Bovendien opent Regje ook op de locatie Hoorn een endocrinologiespreekuur.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.
Purmerendhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/purmerendPurmerendEen site om een locatie te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

 

 

Interne geneeskundehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskundeInterne geneeskunde​Bij Interne Geneeskunde kunnen wij u helpen bij problemen aan organen in uw lichaam, bijvoorbeeld wanneer u een hoge bloeddruk heeft, of als uw schildklier te snel werkt.

 

 

Endocrinologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/endocrinologieEndocrinologie

Mobile Menu
Zoeken.