mw. V.C. van Dam

Intensivist Veerle van Dam heeft geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Daarna is zij, ook in Amsterdam, opgeleid tot internist-intensivist in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis en aan het VU medisch centrum.

"In aansluiting op de afronding van mijn specialisatie ben ik in 2010 op de Intensive Care van het Westfriesgasthuis komen werken," vertelt Veerle.

Aantrekkelijk
"Wat ik aantrekkelijk vind aan mijn vak zijn de multidisciplinaire aanpak en de acute pathologie. En ik krijg te maken met patiënten vanuit allerlei andere afdelingen."

 

 

Intensive Carehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/intensive-careIntensive CareOp de Intensive care (IC) worden over het algemeen patiënten opgenomen waarbij een of meerdere lichaamsfuncties bedreigd of uitgevallen zijn. Die functies moeten dan bewaakt en/of overgenomen worden.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.