dhr. T. Doesburg

  • Jaar en plaats van afstuderen: 1991, Amsterdam
  • Afstudeerspecialisatie: 1999, Amsterdam
  • Specifiek medisch interessegebied: generalist, doorsnedetechnieken, oncologie

Meer info
T. Doesburg werd opgeleid tot radioloog aan het VUMC in Amsterdam. Binnen de radiologie vormen de doorsnedetechnieken  (MRI, CT, PET/CT) zijn speciale aandachtsgebied. De heer Doesburg is sinds 1999 in het specialistenregister (MSCR) ingeschreven. Sinds juli van hetzelfde jaar is hij verbonden aan het Westfriesgasthuis.

 

 

CT - scanhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/medischebeeldvorming/ctscanCT - scan
Echohttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/medischebeeldvorming/echoEcho
MRI - scanhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/medischebeeldvorming/mriMRI - scan
Onderzoeken Radiologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/medischebeeldvorming/onderzoekenOnderzoeken Radiologie

 

 

Medische beeldvorminghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/medischebeeldvormingMedische beeldvormingOp deze afdeling voeren we onderzoeken en een aantal therapieën uit. Verder houdt de afdeling zich bezig met het opsporen van aandoeningen door middel van straling, magnetisme en geluidsgolven.
Nucleaire geneeskundehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/nucleaire-geneeskundeNucleaire geneeskundeDe afdeling Nucleaire geneeskunde is vooral een onderzoeksafdeling. Naast onderzoeken voeren we een aantal therapieën uit.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.