dhr. R.J. Bun

  • Afstudeerspecialisatie: 1993
  • Specifiek medisch interessegebied: hoofd-hals oncologie

Meer info
De heer Bun studeerde geneeskunde en tandheelkunde, alsmede de opleiding tot kaakchirurg aan de Rijksuniversiteit Groningen, respectievelijk het Academisch Ziekenhuis Groningen (nu UMCG).

Sinds 1993 is de heer Bun ingeschreven als MKA-chirurg in het specialistenregister. Sinds 1995 is hij verbonden aan de maatschap Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie Noord-Holland Noord.

In 2001 werd hij geregistreerd als MKA-chirurg-oncoloog. Hoofd-hals oncologie is zijn aandachtsgebied, alsmede de chirurgische endodontie.

 

 

Afwijkende kaakstandhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/afwijkendekaakstandAfwijkende kaakstandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Implantatenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/implantatenImplantaten
Kaak- en gebitsletsel na ongevalhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakengebitsletselnaongevalKaak- en gebitsletsel na ongevalEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Kaakgewrichtsklachtenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakgewrichtsklachtenKaakgewrichtsklachtenEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Niet doorbrekende hoektandhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/nietdoorbrekendehoektandNiet doorbrekende hoektandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontbrekende tand of kieshttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontbrekendetandofkiesOntbrekende tand of kiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontstoken verstandskieshttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontstokenverstandskiesOntstoken verstandskiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Slijmvliesafwijking in de mondhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/slijmvliesafwijkingindemondSlijmvliesafwijking in de mondEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Te kort tongriempjehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/tekorttongriempjeTe kort tongriempjeEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Wortelpuntontstekinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/wortelpuntontstekingWortelpuntontstekingEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

 

 

Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgieMondziekten, kaak- en aangezichtschirurgieBij Mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) kunt u terecht voor alle problemen rond uw mond en kaken.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.