dhr. J.G.A. Amaya

  • ​​​​​​​​Jaar en plaats van afstuderen: Leiden, februari 2001
  • Afstudeerspecialisatie: maart 2008, Den Haag, orthopedie
  • Specifiek medisch interessegebied: voet- en enkelchirurgie, heup(revisie)prothesiologie, kinderorthopedie en traumatologie.

Meer informatie
De heer J.G.A. Amaya is opgeleid tot orthopedisch chirurg in het HAGA-ziekenhuis in Den Haag en LUMC in Leiden. De heer Amaya is in 2008 ingeschreven in het specialistenregister (MRSC) en sinds 2009 verbonden aan het Westfriesgasthuis.

 

 

Een nieuwe heup (Snel op de been)https://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/orthopedie/nieuweheupEen nieuwe heup (Snel op de been)
Een nieuwe knie (Snel op de been)https://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/orthopedie/slijtageknieEen nieuwe knie (Snel op de been)
Voet- en enkelklachtenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/orthopedie/voetklachtenVoet- en enkelklachten

 

 

Orthopediehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/orthopedieOrthopedieBij Orthopedie krijgt u hulp bij alle klachten die te maken hebben met bewegen. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door botten, gewrichten, spieren, pezen of banden.

 

 

Heerhugowaardhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.