dhr. J. Blankestijn

  • Jaar en plaats van afstuderen: 1981, Amsterdam tandheelkunde; 1990, Groningen geneeskunde
  • Afstudeerspecialisatie: 1997, Groningen
  • Specifiek medisch interessegebied: oncologie

Meer info
De heer Blankestijn heeft zijn studie tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Zijn studie geneeskunde en de opleiding tot kaakchirurg volgde hij in Groningen.

Sinds 2003 is hij geregistreerd als MKA-chirurg-oncoloog. Speciale interesse in de hoofd-hals oncologie en pre-implantologische chirurgie. De heer Blankestijn werkt sinds 1990 in de maatschap ​Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.

 

 

Afwijkende kaakstandhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/afwijkendekaakstandAfwijkende kaakstandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Implantatenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/implantatenImplantaten
Kaak- en gebitsletsel na ongevalhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakengebitsletselnaongevalKaak- en gebitsletsel na ongevalEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Kaakgewrichtsklachtenhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakgewrichtsklachtenKaakgewrichtsklachtenEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Niet doorbrekende hoektandhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/nietdoorbrekendehoektandNiet doorbrekende hoektandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontbrekende tand of kieshttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontbrekendetandofkiesOntbrekende tand of kiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontstoken verstandskieshttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontstokenverstandskiesOntstoken verstandskiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Slijmvliesafwijking in de mondhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/slijmvliesafwijkingindemondSlijmvliesafwijking in de mondEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Te kort tongriempjehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/tekorttongriempjeTe kort tongriempjeEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Wortelpuntontstekinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/wortelpuntontstekingWortelpuntontstekingEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

 

 

Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgieMondziekten, kaak- en aangezichtschirurgieBij Mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) kunt u terecht voor alle problemen rond uw mond en kaken.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.