mw. C. Dickhoff

​Cathelijne Dickhoff is cardioloog. Ze heeft speciale aandacht voor beeldvorming en hartfalen. Ze heeft gestudeerd aan de UvA en is opgeleid in het AMC. "Ik heb een aantal jaren als cardioloog in het AMC gewerkt, met speciale aandacht voor acuut hartfalen."

Plezier
"Ik werk met veel plezier in het Westfriesgasthuis," vertelt Cathelijne. "Ik vind het een ziekenhuis waar men op een prettige manier met elkaar omgaat. Ik geniet ook van de omgeving hier; wanneer ik dienst heb blijf ik vaak in Hoorn en geniet dan van het IJsselmeer."

En verder
Cathelijne woont in Amsterdam en heeft een dochter. In haar vrije tijd schildert ze en kookt ze graag uitgebreid.

 

 

 

 

Heerhugowaardhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 

 

Hartbewakinghttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/cardiologie/hartbewakingHartbewaking

 

 

Cardiologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/cardiologieCardiologieBij Cardiologie krijgt u hulp bij alle klachten die te maken hebben met uw hart en bloedvaten. Ons team doet onderzoek, behandelt en helpt u bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.

Mobile Menu
Zoeken.