Aanvraag röntgenfoto's, echo scan of MRI op dvd

Als u een kopie van uw röntgenfoto, echo, scan of MRI wilt aanvragen, dan hangt het ervan af hoe dat moet:

  • Als het voor medische doeleinden is, dan kan de arts of het andere ziekenhuis uw röntgenbeelden aanvragen. Zij moeten daarvoor contact opnemen met onze afdeling medische beeldvorming (radiologie). Als de aanvraag door de arts of het andere ziekenhuis aan u is overgedragen, dan is het belangrijk dat u dat bij het Patiëntenservicepunt en op het formulier vermeldt. Er is een mogelijkheid dat het Patiëntenservicepunt de beelden rechtstreeks doorstuurt naar het ziekenhuis of kliniek van de arts die deze nodig heeft, er is dan een e-mailadres nodig van de arts, zijn naam en de naam van het ziekenhuis of kliniek.
  • Is de aanvraag voor eigen gebruik, dan werkt het als volgt:

Bij het Patiëntenservicepunt​ kunt u uw verzoek indienen door op het daarvoor bestemde formulier uw gegevens in te vullen en terug te sturen of in te leveren bij het Patiëntenservicepunt in de centrale hal. U vindt het formulier aan de rechterzijde​​.

Werkwijze
U krijgt van de afdeling medische beeldvorming (radiologie) via uw e-mailadres een uitleg, een link naar Pacs on Web en een referentienummer. Met dat nummer en uw geboortedatum kunt u inloggen bij Pacs on Web, als extra veiligheid krijgt u op uw mobiele telefoon een extra code om in te loggen. U kunt dan uw beelden bekijken en de verslagen nalezen. Ook kunt u de röntgenfoto, echo, scan of MRI downloaden en opslaan op een eigen gegevensdrager (USB).

Kosten   
Er zijn geen kosten.

Legitimatie
Als u het formulier invult, dan ook graag ter verificatie uw BSN nummer, legitimatiesoort en het bijbehorende nummer. (Bijvoorbeeld: rijbewijs 5503456123, ID IKNL102DRT of Paspoort JH12IY7RT)

Bevestiging
Zodra u een e-mail ontvangt met uitleg en code, is dat meteen de bevestiging van verzending.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.