Parkeren in de garage van het ziekenhuis

15-12-2017
In de wintermaanden komen, vooral met slecht weer, patiënten en bezoekers vaker met de auto naar het ziekenhuis​. Dat levert soms parkeerproblemen op in de garage van het ziekenhuis, omdat die vol is. Heel vervelend voor patiënten die daardoor te laat op hun afspraak komen. Vooral maandag, dinsdag en donderdag zijn druk.

Alternatieven voor de parkeergarage
U kunt bij drukte ook parkeren op het Transferium aan de stationskant van het ziekenhuis. De kosten zijn hetzelfde als die van de garage en het ziekenhuis is snel en makkelijk te bereiken vanaf dat parkeerterrein. ​Of u kiest voor het ruime parkeerterrein aan het Pelmolenpad aan de andere kant van het spoor (zie plattegrond rechts). Wanneer de parkeergarage vol is, verwijst de verkeersregelaar naar het Pelmolenpad. Vanaf daar is het ongeveer 7 minuten lopen naar het ziekenhuis. Op de drukste tijden (09:30 – 10:30 uur, 11:30 – 12:30 uur en 14:30 – 15:30 uur) rijdt er een gratis pendeldienst tussen het Pelmolenpad en het Westfriesgasthuis.

Medewerkers
De parkeergarage is voornamelijk bedoeld voor onze patiënten en bezoekers. Onze medewerkers worden dan ook gestimuleerd zo min mogelijk van de parkeergarage gebruik te maken.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.