Samen zoeken naar beter

21-2-2018

Op dinsdag 20 februari hebben de raden van bestuur van VUmc, het Waterlandziekenhuis en Westfriesgasthuis een intentieverklaring getekend. De drie ziekenhuizen hebben de intentie om de samenwerking te intensiveren bij radiotherapie, oncologie en kindergeneeskunde. Ook gaan ze onderzoeken of uitbreiding van de samenwerking mogelijk is rond opleiden, klinische onderzoeken en meer specialismen.

Deze eerste verkenning naar de mogelijkheden voor intensievere samenwerking wordt medio 2018 afgerond. Daarna wordt aan de hand van de uitkomsten overlegd over een mogelijk vervolg.

 

 

Kind en Jeugdhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/kind-en-jeugdKind en JeugdDe kinderartsen van de afdeling Kind en Jeugd houden zich bezig met de diagnose, aandoeningen en behandelingen bij kinderen van 0 tot​ 17 jaar.
Oncologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/oncologieOncologieOnder de vlag van Esperanz werken oncologen en verpleegkundigen van het Westfriesgasthuis samen met het Waterlandziekenhuis in Purmerend, het Zaans Medisch Centrum en het Vumc in Amsterdam.

Mobile Menu
Zoeken.