Polikliniek Urologie

​​​U vindt de polikliniek Urologie op de begane grond. Wij vragen u bij de eerste afspraak met de uroloog de verwijsbrief van de huisarts en een identificatiebewijs mee te nemen.
 
Nuchter hoeft niet
U hoeft geen bijzondere maatregelen te nemen voor uw eerste bezoek, d.w.z. u hoeft niet nuchter te zijn of urine mee te nemen.
 
Vervolgafspraken
Nadat u een eerste gesprek met de uroloog en een eventueel kort lichamelijk onderzoek heeft gehad, maken de verpleegkundigen de vervolgafspraken met u. Meestal kunt u ter plekke urinemonsters inleveren en bloed laten prikken. Afhankelijk van uw klachten worden er onderzoeken voor u gepland bij de afdeling Radiologie voor het maken van röntgenfoto’s en urologische functie- en diagnostische onderzoeken op de polikliniek Urologie zelf. Dit kan zijn een plasregistratietest, een inwendig blaasonderzoek (scopie), een echografie van de prostaat, een weefselonderzoek van de prostaat of een blaasfunctietest.
 
En dan?
Als deze onderzoeken zijn gedaan en alle uitslagen zijn verwerkt, krijgt u een afspraak om het allemaal met uw behandelend uroloog te bespreken. In dat gesprek wordt een eventuele behandeling of ingreep met u besproken.
 
Incontinentiespreekuur
Op de polikliniek Urologie is een apart incontinentiespreekuur.

 Wanneer kan ik hier terecht?

 

 

Urologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/urologieUrologie​Urologie houdt zich bezig met behandeling van aandoeningen van nieren en de urinewegen van zowel mannen als vrouwen en daarnaast met aandoeningen aan de mannelijke geslachtsdelen.

 Contact

Telefoonnummer: 0229 - 257826
8.00 - 17.00 uur

 Route

U vindt de poli Urologie op de begane grond. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u links voorbij de balie.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

Mobile Menu
Zoeken.