Polikliniek Reumatologie

​​​Behalve uit de drie reumatologen bestaat het team uit twee verpleegkundig reumaconsulenten​, drie doktersassistentes en een medisch secretaresse. Zij staan graag voor u klaar.

​Afspraak maken
Om als nieuwe patiënt op het spreekuur te kunnen komen heeft u eerst een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Daarna kunt u telefonisch een afspraak maken.
 
Polikliniekassistenten 
De polikliniekassistenten staan u graag te woord, maken afspraken voor u en plannen onderzoeken. Daarnaast meten zij de bloeddruk, lengte en gewicht, geven zij injecties en voeren zij de Schirmer-test uit (traanvochtproductieonderzoek).
 
In het buitenland geweest? 
Bent u de afgelopen vier weken in een buitenlands ziekenhuis opgenomen geweest of heeft u daar een bezoek gebracht aan de afdeling Spoedeisende Hulp? Dan is het belangrijk dat u dat vóór uw bezoek aan de polikliniek meldt. In ziekenhuizen buiten Nederland komt de MRSA​-bacterie veel voor. Als u per ongeluk met die bacterie besmet bent geraakt, dan is het belangrijk dat te weten. U hoeft er niet ziek van te zijn, maar u kunt wel drager zijn.
 
Niet vergeten 
Bij een bezoek aan de polikliniek neemt u het volgende mee: 
  • geldig legitimatiebewijs
  • afspraakkaart
  • verwijsbrief

 Wanneer kan ik hier terecht?

 

 

Polikliniek Reumatologiehttps://westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00845-NL.pdfPolikliniek Reumatologie

 

 

Reumatologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/reumatologieReumatologie​U komt terecht bij Reumatologie als u last heeft van een aandoening aan of rond de gewrichten die niet ontstaan is door letsel. De reumatoloog stelt na onderzoek vast of u reuma heeft. Als dit zo is, helpt hij u verder.

 Contact

Telefoonnummer: 0229 25 77 25
8.30 - 12.30 uur
13.30 - 16.30 uur

 Avondspreekuur


Reumatologen Ramon Voorneman en Martijn Gerritsen houden spreekuur op dinsdagavond.

 Route

U vindt de poli Reumatologie op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift E. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping. Daar gaat u rechts en weer rechts.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

Mobile Menu
Zoeken.