Hoe werken wij?

​Dagelijks is er een constante stroom van patiënten van de verpleegafdelingen, de afdeling Dagbehandeling en de Spoedeisende Hulp naar het operatiecomplex. Na een operatie gaat de patiënt naar de verkoeverafdeling of de Intensive Care.

Per jaar worden ongeveer 14.000 patiënten geopereerd en worden circa 19.000 verrichtingen (kleinere operaties) uitgevoerd voor de volgende specialismen: Urologie, Gynaecologie, Kaakchirurgie, KNO, Oogheelkunde, Chirurgie/traumatologie, Orthopedie, Neurologie, Pijnbehandelingen en specialistische behandelingen.

De OK van het Westfriesgasthuis beschikt over twee hypermoderne multimedia-OK’s. Dit houdt in dat alle kijkoperaties goed volg- en zichtbaar zijn voor alle aanwezigen op de operatiekamer.

Het Westfriesgasthuis is een opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat ook op het OK-complex arts-assistenten en co-assistenten werkzaam zijn.

 

 

 

OKhttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/operatiekamerOKVoor operaties komt u in het Westfriesgasthuis terecht in het zeer moderne operatiecomplex op de 2e etage. 24 uur per dag worden hier zowel geplande als spoedoperaties uitgevoerd.

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.