De polikliniek Longgeneeskunde

​​​Op de poli Longgeneeskunde kunt u terecht voor alle informatie over uw longziekte, onderzoeken en behandelingen. Longassistenten en longartsen voeren hier onderzoeken uit.

Als u last heeft van kortademigheid of benauwd bent, verwijst uw huisarts u naar ons door. Doet u mee aan medicijnenonderzoek of heeft u astma/COPD? Dan kunt u op de longpoli extra begeleiding en advies krijgen van specialistisch verpleegkundigen.​

Longfunctieonderzoek
De huisarts of specialist vraagt een longfunctieonderzoek aan om duidelijkheid te verkrijgen over klachten van de luchtwegen, de werking van de luchtwegen of als onderdeel van het vooronderzoek bij een postoperatieve ingreep. Het onderzoek is van belang bij het stellen van een diagnose en bij de behandeling van eventuele ziektes. Dit onderzoek kan zowel voor volwassenen als voor kinderen worden aangevraagd. De onderzoeken worden uitgevoerd door de longfunctieassistenten. Die zijn bereikbaar op werkdagen via tel.
0229 25 72 65. 

 Komende bijeenkomsten

 

 

 Wanneer kan ik hier terecht?

 Contact

Telefoonnummer 0229 25 78 22.
Op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur.

 Route

U vindt de poli Longgeneeskunde op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping. Daarna bent u meteen bij poli 70.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

 

 

 

Longgeneeskundehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/longgeneeskundeLonggeneeskundeDe longafdeling houdt zich bezig met chronische en acute longaandoeningen, zoals astma, COPD, klaplong of longembolie. Ook kunt u bij ons terecht voor oncologische en chirurgische zorg.

Mobile Menu
Zoeken.