Dagcentrum Oncologie

Het Dagcentrum Oncologie (poli 54) is een multidisciplinaire polikliniek. Deze wordt niet alleen door het specialisme Medische oncologie gebruikt, maar ook door andere specialismen.

Dagbehandeling
Op de dagbehandeling van het Dagcentrum Oncologie wordt chemotherapie en dergelijke toegediend en andere behandelingen verricht.


Behandelkamer
Op de behandelkamer van de polikliniek worden de chemotherapie en andere medicijnen via het infuus toegediend. Informatie over uw behandeling en de bijwerkingen kunt u lezen in de behandelwijzer die voor de behandeling wordt uitgereikt en besproken met u en uw naasten.

Gastvrouw
Patiënten worden op de polikliniek ontvangen door een gastvrouw. De gastvrouwen werken op vrijwillige basis in het Westfriesgasthuis en zijn werkzaam in de wacht- en behandelkamer. Zij zorgen voor een prettige sfeer, bieden een luisterend oor en voorzien de mensen o.a. van koffie.

Verpleegkundig specialisten en consulenten
Patiënten kunnen tijdens hun behandeling op de polikliniek naast de arts ook gezien worden door een verpleegkundig specialist of consulent. Patiënten en hun naasten kunnen tijdens een poliklinisch spreekuur terecht voor aanvullende informatie over de behandeling en mogelijke bijwerkingen.

Ook kan de verpleegkundige informatie en advies geven over de mogelijkheden voor psychosociale ondersteuning en begeleiding thuis.​

 Komende bijeenkomst

 

 

 Contact

Bij vragen of problemen
Medische oncologie en hematologie
tel. 0229 257719 (8.30 – 17.00 uur)

U krijgt dan een keuzemenu te horen.

 Route

U vindt het Dagcentrum Oncologie op
de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, houdt u links aan naar lift C. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping. U bent dan meteen op poli 54.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

 

 

 

Oncologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/oncologieOncologieOnder de vlag van Esperanz werken oncologen en verpleegkundigen van het Westfriesgasthuis samen met het Waterlandziekenhuis in Purmerend, het Zaans Medisch Centrum en het Vumc in Amsterdam.

Mobile Menu
Zoeken.