Polikliniek gynaecologie

​​​​​U vindt de polikliniek Gynaecologie op de begane grond op poli 26. Wij vragen bij de eerste afspraak met de gynaecoloog een identificatiebewijs mee te nemen en als de verwijsbrief nog niet elektronisch is verzonden ook deze mee te nemen.

​Eerste bezoek
U hoeft geen bijzondere maatregelen te nemen voor uw eerste bezoek. U hoeft niet nuchter te zijn of urine mee te nemen. Het is juist handig als uw blaas leeg of zeker niet te vol is.

Vervolgafspraken
Nadat u een eerste gesprek met de gynaecoloog en een lichamelijk onderzoek heeft gehad, maken de assistenten zo nodig vervolgafspraken met u. Afhankelijk van uw klachten worden er aanvullende gynaecologische onderzoeken op de polikliniek Gynaecologie zelf of op de poliklinische OK ingepland.

En dan?
Als deze onderzoeken zijn gedaan en alle uitslagen zijn verwerkt, krijgt u een afspraak om het allemaal met uw behandelend gynaecoloog te bespreken. In dat gesprek wordt een eventuele behandeling of ingreep met u besproken. Soms kan ook na het eerste bezoek meteen een behandeling of operatie worden afgesproken.

 Wanneer kan ik hier terecht?

 Contact

Telefoonnummer: 0229 257829
Ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur

 Route

U vindt de poli Gynaecologie op de begane grond. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar rechts en volgt u de borden naar lift E. Als u die lift passeert, bent u bij de poli Gynaecologie.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

Mobile Menu
Zoeken.