Geriatrie

Als u ouder wordt kunt u te maken krijgen met problemen met uw gezondheid. Dat is waar Geriatrie zich mee bezig houdt: ziekten en problemen die ontstaan doordat u ouder wordt. Bij Geriatrie kijken we naar de samenhang tussen problemen of klachten​ op lichamelijk, psychisch en sociaal gebied. Vaak zijn er namelijk meer klachten en is het belangrijk te kijken hoe alles samenhangt. U vindt de poli op de begane grond van het ziekenhuis.

Contact


Telefoonnummer G​eriatrie 

0229 25 74 29

Bereikbaar ma - ​vrij 
8.00 - 17.00 uur

Afspraak maken

Voor een bezoek aan de geriater heeft u een verwijzing nodig van de huisarts. Ook de medisch specialisten van het Westfriesgasthuis of het GGZ-centrum kunnen patiënten naar de afdeling Geriatrie verwijzen.

Meestal verstuurt de arts de verwijzing digitaal aan het secretariaat van de poli Geriatrie. Vervolgens wordt u zo spoedig mogelijk gebeld voor een afspraak.

​​​​​

 Nieuws over deze afdeling

 

 

Afstemmen zorg na ziekenhuisopname beter voor oudere patiënthttps://westfriesgasthuis.nl/nieuws/Paginas/Afstemmen-zorg-na-ziekenhuisopname-beter-voor-oudere-patiënt.aspxAfstemmen zorg na ziekenhuisopname beter voor oudere patiënt2016-06-02T22:00:00Z

Mobile Menu
Zoeken.