Vaatchirurgie

​​​​​​​De afdeling vaatdiagnostiek bevindt zich op de begane grond naast de wachtruimte van de polikliniek Orthopedie (poli 1). Als u een afspraak heeft, meldt u zich aan bij de balie van poli 1 en kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Wij komen u daar ophalen. Een onderzoek op de afdeling vaatdiagnostiek vindt plaats op indicatie van de specialist.

Functie van de bloedvaten
Bloedvaten transporteren bloed vanuit het hart naar alle delen van het lichaam en weer terug. Zo worden voedingsstoffen aangevoerd en afvalstoffen afgevoerd. De bloedvaten die het bloed aanvoeren worden slagaders (arteriën) genoemd, de vaten die het bloed terug naar het hart voeren heten aders (venen). Het niet goed functioneren van deze bloedvaten kan klachten veroorzaken.

Verschillende onderzoeken
De afdeling vaatdiagnostiek is gespecialiseerd in vaatfunctieonderzoek en zal in opdracht van de behandelend chirurg enkele onderzoeken uitvoeren. Op de polikliniek ontvangt u specifieke informatie hierover.

Voor geen enkel onderzoek is speciale voorbereiding nodig en in principe is geen van de onderzoeken pijnlijk.

De uitslag
Tijdens uw bezoek aan de specialist krijgt u de uitslag van de onderzoeken.

 Aandoening

 In het nieuws

 

 

Westfriesgasthuis ontvangt opnieuw Vaatkeurmerkhttps://westfriesgasthuis.nl/nieuws/Paginas/Westfriesgasthuis-ontvangt-opnieuw-Vaatkeurmerk.aspxWestfriesgasthuis ontvangt opnieuw Vaatkeurmerk2015-08-27T22:00:00Z
Uitstekende vaat- en spataderzorg opnieuw beloondhttps://westfriesgasthuis.nl/nieuws/Paginas/Opnieuw-spataderkeurmerk-voor-het-Westfriesgasthuis--.aspxUitstekende vaat- en spataderzorg opnieuw beloond2017-09-11T22:00:00Z
Nieuwe behandeling voor spataderen in het Westfriesgasthuishttps://westfriesgasthuis.nl/nieuws/Paginas/Nieuwe-behandeling-voor-spataderen.aspxNieuwe behandeling voor spataderen in het Westfriesgasthuis2015-12-01T23:00:00Z

​ 

 

 

ClariVein behandeling (behandeling van spataders) https://westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00272-NL.pdfClariVein behandeling (behandeling van spataders)
Spataderen laser behandeling Dagopname https://westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-01169-NL.pdfSpataderen laser behandeling Dagopname

 

 

Chirurgiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/chirurgieChirurgie​Chirurgie (heelkunde) houdt zich bezig met de behandeling van verwondingen, tumoren, vaatziekten en infecties. Meestal is voor de behandeling een operatie nodig.
Dermatologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/dermatologieDermatologieOp polikliniek Dermatologie helpen wij u bij huidproblemen als eczeem, psoriasis en huidkanker. Ook behandelen wij allergieën, spataderen en geslachtsziekten. Ons team doet onderzoek, behandelt en helpt u bij het voorkomen van huidproblemen.

 

 

dhr. J. Kievithttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.J.Kievit.aspxdhr. J. Kievit
dhr. dr. A.M. Wiersemahttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.A.M.Wiersema.aspxdhr. dr. A.M. Wiersema

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.