Chirurgie van kwaadaardige aandoeningen

​​​​​​Hier behandelen we patiënten met een kwaadaardige tumor. Mensen met (vermoeden van) kanker hebben recht op de allerbeste oncologische zorg, de hoogste kans op overleven en de gunstigste kwaliteit van leven.

De oncologisch chirurg behandelt onder andere:

 Route

U vindt de poli Oncologie op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping.
K​lik op de plattegronden voo​r een vergrote weergave.
 
Begane grond

1e verdieping

 

 

Lever operatiehttps://westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00270-NL.pdfLever operatie

 

 

Chirurgiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/chirurgieChirurgie​Chirurgie (heelkunde) houdt zich bezig met de behandeling van verwondingen, tumoren, vaatziekten en infecties. Meestal is voor de behandeling een operatie nodig.
Oncologiehttps://westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/oncologieOncologieOnder de vlag van Esperanz werken oncologen en verpleegkundigen van het Westfriesgasthuis samen met het Waterlandziekenhuis in Purmerend, het Zaans Medisch Centrum en het Vumc in Amsterdam.

 

 

dhr. M.J.P.M. Govaerthttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.-M.J.P.M.-Govaert.aspxdhr. M.J.P.M. Govaert
dhr. dr. J.J.A. Joostenhttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.J.J.A.Joosten.aspxdhr. dr. J.J.A. Joosten
dhr. dr. D.J.A. Sonneveldhttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.D.J.A.Sonneveld.aspxdhr. dr. D.J.A. Sonneveld
dhr. dr. J.W.D. de Waardhttps://westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.J.W.D.deWaard.aspxdhr. dr. J.W.D. de Waard

 

 

Hoornhttps://westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.