Werken & leren

Bij het Westfriesgasthuis vinden we dat goede zorg draait om aandacht. Vooral voor mensen. En ook aandacht voor de manier waarop we ons werk doen. We willen de allerbeste zorg geven en kijken door de ogen van de patiënt. Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ontwikkelen.

We zijn geworteld in West-Friesland en bieden zorg aan al haar inwoners, maar we richten onze blik ook voorbij de grenzen van onze eigen regio. Samenwerking met andere partijen, zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. Met elkaar zijn we in staat om de best mogelijke zorg te leveren.

Het Westfriesgasthuis is gevestigd in een modern en gastvrij gebouw met een groot nieuwgebouwd gedeelte. Ook in de zorgverlening is sprake van een continu vernieuwingsproces. Wij vragen onze patiënten naar hun ervaringen en maken gebruik van de Lean-methodiek. Lean is een manier van denken, doen en delen. Het geeft medewerkers, op ieder niveau, de kans om op een gestandaardiseerde manier te kijken naar verbeteren. Verder: het Westfriesgasthuis is één van de meest gedigitaliseer­de ziekenhuizen van Europa (HIMSS stage 6) en is volledig NIAZ-geaccrediteerd. Er zijn erkende opleidingen voor Anesthesiolo­gie, Cardiologie, Chirurgie, Interne geneeskunde, KNO, Oogheelkunde en Spoedeisende-hulpartsen. Ook heeft het ziekenhuis erkenningen voor verpleegkundige vervolgopleidingen en voor voor de medisch ondersteunende opleidingen anesthesiemedewerker en operatieassistent.

 ‭(Verborgen)‬ Inloopavond verpleegkundigen


Ben je (bijna) gediplomeerd of gespecialiseerd verpleegkundige en benieuwd hoe het is om in het Westfriesgasthuis te werken? Kom dan met ons kennismaken, je bent van harte welkom op onze inloopmarkt op dinsdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. Lees verder...

 Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 0229 257751.

Voor vragen over opleidingen neem je contact op met het secretariaat van de het Westfriesleerhuis, per e-mail of telefonisch: 0229 208630.

Postadres
Westfriesgasthuis, afdeling P&O
Postbus 600
1620 AR Hoorn

 Volg ons!


 

Mobile Menu
Zoeken.