Werken & leren

Bij het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis vinden we dat goede zorg draait om aandacht. Voor mensen en de manier waarop we ons werk doen. Sinds 1 april 2017 zijn het Waterlandziekenhuis en het Westfriesgasthuis gefuseerd. Een nieuw ziekenhuis krijgt geleidelijk vorm. We bundelen kennis en vakbekwaamheid om alle vormen van zorg te kunnen blijven aanbieden dicht bij onze patiënten. Met de juiste zorg op de juiste plaats. Bij het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis werken in totaal 3000 medewerkers, verdeeld over vijf locaties. Zij kijken door de ogen van de patiënt en werken aan de allerbeste zorg.

Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ontwikkelen. Samenwerking met andere partijen zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. In de zorgverlening is er sprake van een continu vernieuwingsproces. Wij vragen onze patiënten naar hun ervaringen en maken intern daarbij gebruik van de Lean-methodiek. Lean is een manier van denken, doen en delen. Het geeft medewerkers, op ieder niveau, de kans om op een gestandaardiseerde manier te kijken naar verbetering.

Verder is het Westfriesgasthuis een van de meest gedigitaliseer­de ziekenhuizen van Europa (HIMSS stage 6) en is volledig NIAZ-geaccrediteerd. Er zijn erkende opleidingen voor Anesthesiolo­gie, Cardiologie, Chirurgie, Interne geneeskunde, KNO, Oogheelkunde en Spoedeisende-hulpartsen. Ook heeft het ziekenhuis erkenningen voor verpleegkundige vervolgopleidingen en voor voor de medisch ondersteunende opleidingen anesthesiemedewerker en operatieassistent.

 ‭(Verborgen)‬ Inloopavond verpleegkundigen


Ben je (bijna) gediplomeerd of gespecialiseerd verpleegkundige en benieuwd hoe het is om in het Westfriesgasthuis te werken? Kom dan met ons kennismaken, je bent van harte welkom op onze inloopmarkt op dinsdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. Lees verder...

 Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 0229 257751.

Voor vragen over opleidingen neem je contact op met het secretariaat van de het Westfriesleerhuis, per e-mail of telefonisch: 0229 208630.

Postadres
Westfriesgasthuis, afdeling P&O
Postbus 600
1620 AR Hoorn

 Volg ons!


 

Mobile Menu
Zoeken.